2012. május 28., hétfő

Hétfői tervek

 ilyen szép volt az ég tegnap a piac felett (egyébként alig voltak felhők)

Úgy tűnik, a rendszeres blogolást nem sikerül tartanom, akár hányszor fogadom meg. :P Mondjuk ezen a héten elég sokat dolgoztam (a suli mellett csinálom itthon a cuccaimat, meg egy ötvösműhelybe szoktam beugrani, ha összejön elég javítandó ékszer). A másik, hogy ugyan folyamatosan készülnek az új ékszerek, nem szívesen mutogatom őket addig, amíg nincs normálisan befotózva, amire viszont az én fényképezőgépem nem igazán alkalmas, vagy csak hosszas előkészületek után.
Na de mi valósult meg végül?

- marketingterv befejezése - igen, ez már majdnem megvan, csodával határos módon. ;) Ennek egy része a vásározós asztalterv kitalálása és megvalósítása volt, ez kb 95%-ig meg is valósult, nem kevés munkát és fejtörést okozva. Jó, majd kép is lesz... :)
- Etsy webshop - na ez egy az egyben kimaradt, sőt, még ami fent van jelenleg, abból is eladtam pár cuccot a hétvégén, így egyelőre ez a következő megoldandó feladat. Annak nem látom értelmét, hogy órákat töltök az ékszerek befotózásával, retusálásával, szöveget írok angolul és magyarul, feltöltöm az Etsy-re, majd három nap múlva leszedem, mert a vásárban pont eladtam azt a terméket.

Így ez utóbbi ezen a héten is feladat marad.
Kéne még szórólapot/névjegyet tervezni, még mindig folytatni az új kollekciót... Ékszer alkatrészekre is szükségem van, azokat is meg kéne rendelni, meg valami rendszerességet vinni a napjaimba, mert nem normális, hogy éjjel egykor csak a fáradtság miatt esik ki a fűrész a kezemből. :P Ja igen, és a rendszeres blogolás. :P

És ti? Mennyire sikerült megvalósítani az előző heti terveket? :) Lent csatolhatjátok a saját bejegyzésetekre mutató linket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése