2012. május 7., hétfő

Hétfői tervek

Vadjutkánál futott régebben egy nagyszerű sorozat, a Hétfői tervek. Jó volt hét elején végiggondolni, miket szeretnék megvalósítani a következő hét napban, jó volt belenézni mások terveibe is, majd követni, hogy mi valósult meg ezekből, illetve később visszaolvasni a régi bejegyzéseket. Így tudtam meg például, hogy majdnem pont egy éve épp a MOME felvételi mappaleadása volt az aktuális téma nálam. :)

Nos, amennyiben van kedvetek folytatni ezt a remek sorozatot, a bejegyzés alján illeszthetitek be a saját blogbejegyzésetek linkjét. (Ne a teljes blogot, hanem a vonatkozó bejegyzést linkeljétek légyszi!)

Forrás: Pinterest

Az én heti tervem egy mini kollekció tervezése és kivitelezése.
Hétvégén egy művészeti piacnak nevezett vásárban árultam Potsdamban - és kénytelen voltam megállapítani, hogy semmi keresnivalóm nincs ott. Igaz, a piacnak sem volt sok köze a művészethez, jó, ha 4-5 stand volt, ahol egyedi termékeket árultak. A vásárlóközönség pedig alapvetően nyugdíjasokból állt, akik nyilván nem vágynak sütis fülbevalóra vagy gombos nyakláncra.
A terv tehát, hogy összeállítok egy "vásár-kompatibilis" kollekciót, ami teljesen független lesz a többi ékszeremtől. Nem lesz fent a webshopban sem, csak a vásárokban lesz elérhető.Viszont ez jó alkalom arra, hogy végre kipróbáljak olyan technikákat, vagy folytassak olyan ötlet-kezdeményeket, amikből nem akartam korábban komolyabb kollekciót csinálni.*
Ezen felül persze a szokásos fogadalom, a rendszeres blogolás, és a többi. ;) 
*Aztán lehet, hogy egyszerűen fel kéne hagynom a vásározással... majd meglátjuk.

És ti?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése