2012. május 21., hétfő

Hétfői tervek

Harmadik hete kitartóan írom a hétfői terveket, és sokat segít, hogy hét elején összeszedem, miket nem kéne elfelejtenem a közeljövőben. :)

 mini asztal a bolhapiacon

Múlt héten tovább készült a "vásár-kompatibilis" mini kollekció. Két hete írtam a potsdami vásárról, aminek az volt a konklúziója, hogy az alapvetően nyugdíjas közönség feltehetően nem sütis fülbevalókra vágyik. Két lehetőség van ezek után: tervezek az idősebb korosztálynak - nos, ennek nem sok értelmét látom, hiszen az összes ékszerem fiataloknak szól -, vagy megkeresem azt a helyet, ahol nagyobb érdeklődésre számíthatok.
Úgy döntöttem, megpróbálok megint a közeli bolhapiacon árulni, ahol tömeg és fiatalok egészen biztosan vannak, viszont egészen biztosan nem ezüst ékszereket fognak venni. Így kezdtem el tervezni, majd készíteni a "Theia mini" kollekciót, aminek az lett volna a célja, hogy az eddigi ékszerektől függetlenül létezzen, nem kerül fel az Etsy-re sem, stbstb. Aztán hamar kiderült, hogy bár nem akartam, a legutóbbi kollekciómba pont passzolnak ezek az ékszerek is, így hamarosan találkozhattok velük itt, a blogban is, meg a webshopban is. (Igen, egyelőre továbbra is titokban maradnak, bár a fenti fotóról már lehet sejteni egyet s mást. :)

És akkor a heti terv...
- befejezni a marketingtervem, mert olyan is van ám :)
- megtervezni, hogy nézzen ki a vásározós asztal, illetve az ehhez szükséges eszközöket megcsinálni, megvenni, stb (terítő, állványok, ilyenek).
- rendszeresen frissíteni az Etsy shopot, mert erre mostanában nem nagyon jutott idő, holott lassan ipari mennyiségű ékszer vár arra, hogy gazdára találjon
- az előző ponthoz kapcsolódóan lefotózni egy csomó ékszert, szöveget írni hozzájuk, retusálni a képeket, stb.
- folytatni az új kollekciót



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése