2011. június 24., péntek

Textilek


Egyelőre még nem árulom el, mi lesz a képen látható textilekből, de én már nagyon izgulok, ugyanis szeretnék belevágni valamibe, ami nem ékszer. Képzeletben már nagyon jól néz ki a végeredmény, kérdés, hogy sikerül-e megfelelő formába öntenem... :-)
Viszont a textilek színe kb egyáltalán nem ilyen a valóságban: a bal szélső anyag halványrózsaszín, a középső arany, a két szélső (mert az két külön anyag) türkiz-zöldes, nem pedig égszínkék.
A szuper kis canon gépem valamiért képtelen normálisan élesíteni (igen, benyomtam a makrót ;-P), és hiába állítom be külön a fehéregyensúlyt, Photoshopba áttöltve brutális színeket kapok végeredményként. Még kézzel sem sikerült normálisan beállítanom a színeket, az auto szín- és kontraszt funkció meg kifejezetten ijesztő eredményt hozott. Végül telefonnal fotóztam (az szimplán csak lefagyott első körben), de hát nem az igazi. Pedig napfényben fényképeztem... :-(( Hát ezért nem frissül rendesen az Etsy shop sem, utálom, hogy minden termékről kb 20 fotót kell készítenem, mire használható lesz a végeredmény, fél óra PS után. :-(

(Nem tart vki fotós kurzust ékszerért/sütiért cserébe? ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése