2011. június 16., csütörtök

Frau Tulpe textilboltja

Most kis időt ismét Berlinben töltök, ilyenkor mindig izgalmas kikeresni azokat a boltokat, amiket mindenképpen meg akarok látogatni. Vannak szinte már állandósult helyek, és vannak újak is - a nehézség az, hogy a város elég nagy, így sokszor nem jut mindenre (elég) idő, illetve lehet, hogy kinézek egy boltot, de a közelében húsz másik dizájnbolt is van. :-)


Ma az eredeti cél egy textilbolt volt. Mivel a Frau Tulpe bolt online shopként is üzemel, nem csak a Berlinbe látogatókat érinti ez a bejegyzés. :-)

A bolt maga nagyon szép és inspiráló, én mondjuk alapból órákig tudnék nézelődni színes holmik között... :-) A méterárun kívül vannak szalagok, varrós könyvek, gombok, táskafülek, mindenféle varráshoz kapcsolódó kiegészítő. Az árak kb az itthon kapható Tilda anyagokhoz hasonló: 10 és 18 euró között van a legtöbb anyag, és 20 cm a minimum, amit levágnak. Szalagok 1 euró/métertől kezdődnek, de a Bambi mintás szalagtól kezdve a legegyszerűbb kockásig kb bármi megtalálható. Sajnos a weboldalon látható galéria közel sem adja vissza a valós színeket. :-(
A bolt kínálatába egyébként a Facebookon is bele lehet kukkantani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése