2011. június 20., hétfő

Hétfői tervek

Hamarosan indulok vissza Pestre Berlinből, és ha minden jól megy, kb 3 hetet fogok itthon tölteni. Az első hét a felvételikre készülésről fog szólni: befejezem az elkezdett tervezéseket, maketteket készítek, befotózom, összeállítom a tablókat, mellette persze rajzolni-mintázni járok, ahogy egész évben is. Második héten irány Sopron, ahol már most akadt némi kavarodás a szállással (a kollégiumok a VOLT fesztivállal állnak szerződésben, így a felvételizőknek nem egyszerű szállást szerezni a 4 napos felvételi idejére...). Harmadik héten pedig a szokásos (:-P) MOME felvételi következik. És ha tényleg minden jól megy, utána ismét vissza Berlinbe, az itteni felvételire. Pénteken leadtam az itteni felvételi anyagomat, eredmény pár hét múlva várható.

A héten még le kell gyártanom egy rakás sütis ékszert a budapesti boltoknak, szeretnék a nemrég elkezdett, jelenleg még kísérleti fázisban levő textil-fém ékszerekkel is komolyabban foglalkozni, illetve szokás szerint van egy rakás ötvösékszer-terv, amit év közben nem valósítottam meg, és erre általában a felvételi előtt döbbenek rá. :-)

Továbbá szeretném az Etsy shopomat végre rendesen és rendszeresen frissíteni... Jó lenne, ha az első öt feltöltés után nem veszne el a lelkesedés: nagyon sok időt vesz el a termékek színhelyes fotózása, retusálás, képméretezés, termékleírás (angolul), és sajnos hamar feladom, ha a befektetett energia ellenére is kicsi marad a bolt látogatottsága. :-/

Ééés szeretnék venni egy varrógépet. Kérdés, hogy érdemes-e olcsón újat venni, vagy azok kb egy játékgép szintjén mozognak...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése