2012. február 29., szerda

Ékszer- és blogajánló

Kivételesen tényleg oka van, hogy mostanában nem frissül a blog - igaz, ez az ok kb mindig ugyanaz. :P Annyi a különbség, hogy most talán tényleg lezárul végre a "Theia design"-"Micca design" hatezer egyéb aloldal, shop, blog kusza egyvelege. Én már nagyon várom.

Hétvégén elindulnak a tavaszi dizájnvásárok is, így szombaton a (berlini) TrendMafián nyitok. Helyileg nem a legjobb helyen van, így nem tudom, mekkora lesz a forgalom, de már nagyon hiányzott a dizájnvásározós hangulat. Ha jól emlékszem, itt eddig csak karácsonyi dizájnvásárokban voltam, igaz, abból jó párat megnéztem. :)

Régi vágyam teljesült azzal, hogy végre lesz szabóbabám is, így lesz min befotózni a nyakláncokat, plusz a ruháimat is be tudom majd tűzni anélkül, hogy magamon kéne bénáznom. :)

Aki nem riad vissza a fapados angolomtól, annak pedig ajánlom a - remélhetőleg a jövőben gyakrabban frissülő - theiadesign blogomat. Lesznek rendszeres sorozatok, tematikus bejegyzések, kicsit több abból, ami a hétköznapokban történik (ékszerek tervezése, anyagbeszerzések, egyéb olyan dolgok, amik itt kimaradtak, pedig mindig kiderült, hogy másoknak is izgalmasak ezek a témák, nem csak nekem. :)

Végezetül pedig a feminine puch mai blogbejegyzését ajánlom, benne a felhős fülbevalómmal! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése