2012. január 6., péntek

Hello, 2012!

Kezdhetném azzal (szokás szerint), hogy idén megfogadom, hogy gyakrabban frissítem a blogot - ehelyett inkább megpróbálom megtanulni, hogy tudnám normálisan beosztani az időmet. Ha a jövőben rendszeresebben fogok blogolni, az azt jelenti, hogy sikerült. :)

Szeptemberben kiköltöztem Németországba, így 2011. nálam komoly változásokat hozott. Mivel tavasszal 2 éve lesz, hogy befejeztem az ötvös iskolát, most már kénytelen voltam eldönteni, merre tovább. Idén már nem felvételizem a MOME-ra - talán külföldre igen, de ez egy másik történet.

Végre elkészült a gombos kollekcióm - az első kísérleti darabok évek óta hevertek a fiók mélyén, és sokáig úgy tűnt, technikailag kivitelezhetetlen ékszereket találtam ki. Most vissza is néztem a régi blogban: 2009. szeptemberében mutogattam képeket a "kis műhelyemről", ahol az asztalon már ott bújtak a kupiban az első gombok. Akkor fel is tettem a kérdést, hogy ki találja ki, milyen ékszerek készülnek a jövőben. Nos, elég sokat kellett várni rájuk... :)

Év vége fele elköltöztem a freeblogról a blogspotra. (Úgy tűnik, 2011. a költözések éve volt. :) Erről azóta sem tudom eldönteni, hogy jó ötlet volt-e: a statisztika szerint az új blogot (vagyis ezt) kb senki nem olvassa, és a kommentekből is kb ez tűnik valószínűnek. Vagy már a freeblog statisztikája sem volt valós... Mindenesetre így végképp elég lehangoló blogolni. :(

A Theia ékszer - Micca Design kettőssel is bajban vagyok: annyira megszoktam a Theia-t, hogy nehezen szokom meg az új nevet, viszont sokadszorra átgondolva is a váltást gondolom jó döntésnek.

Alapvetően 2011. a pozitív változások és nagy lépések ellenére inkább negatív nyomokat hagyott - mmint 2011. és a Theia ékszer, vagy 2011. és a Kreatív blog szemszögéből nézve.
Majd lehet, hogy lesz pozitívabb hangvételű évértékelő is... :)

3 megjegyzés:

 1. A csökkenő statisztika lehet oka a google-reader egyre nagyobb elterjedésének. Én már nem nagyon kattintok oda az oldalakra amiket olvasok, de ez nem jelenti azt hogy nem követek minden bejegyzést ami megjelenik.
  A kommentek meg ahogy látom mindenütt elég kevesen vannak. Facebookon könyebben kapjuk őket. :)

  VálaszTörlés
 2. +1 google reader-es olvasó. szerintem vagyunk még páran, ne add fel a blogolást, és csendesen minden postot olvasok :)
  boldog új évet :D

  VálaszTörlés
 3. Én is a google readerben olvasom a blogokat, így nem látszom a statisztikában. Mondjuk most sem fogok, mert nálam szinte minden le van tiltva a böngészőben, így a google analytics is :D úgyhogy én vagyok a statisztikaböngészők rémálma, belátom :)
  Kommentet én is ritkán írok, ahogy mások is, és egyetértek Nólival, hogy inkább a facebookon írnak többen, úgyhogy tedd ki oda is a posztokat :)

  VálaszTörlés