2012. október 17., szerda

Ékszerállványok 2.

Úgy tűnik, a "hogyan tároljam az ékszereket"-probléma már soha nem fog megoldódni az életemben. Természetesen még mindig a vásározós asztalról van szó, illetve a folyton változó kollekciókról és a folyton változó asztalméretekről.
Itt egy újabb gyűjtés ékszertartó témában. A Pinterestes gyűjtésemben érdemes még nézelődni, illetve itt a korábbi bejegyzés is.

kép valahonnan innen (sajna a Pinteresten rosszul volt linkelve)
Ez a nyulas ékszertartó ugyan nem túl praktikus, és csak kevés ékszer tárolására alkalmas, nagyon cuki dísze lehet a szobának. Akár porcelánfigurát, akár játék gumiállatkát is használhatunk akrilfestékkel lefújva (mint itt a fogasnál).

PET palack újrahasznosítás innen

Az egyszerűbb verzióban csak üvegbe állítják a faágakat: extra gyors és látványos ékszertartó, még fehérre fújni sem muszáj az ágakat. Tutorial itt.

Ez az ékszertartó itt megvehető, otthoni barkácsolás esetén pedig itt is a gumiállatos verziót tudom elképzelni (akár hőre keményedő gyurmával kiegészítve, átalakítva), mint az első, nyulas tartónál.

Egy régi fűszertartó polc lett ékszertartóvá alakítva. Szuper, praktikus, és még a körömlakkoknak is van hely. Itt van részletes útmutató az átalakításról.

Ezt az egyszerű fadarabot az egyedi fiókgombok teszik igazán érdekessé és különlegessé. Itt találod a részletes elkészítési útmutatót.

Az utolsó ötlet pedig mindenkinek jól jön, aki sokat köt/horgol és akad 1-2 gombolyag felesleges fonala. :) A kitűzők mellett szerintem fülbevalók tárolására is alkalmas ez az állvány. :) Ötlet innen.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Az összes közül a pet palackos a legjobb szerintem, mindig csodálkozom, mennyi mindent ki lehet találni belőle. Üdv, D.A.

    VálaszTörlés