2011. október 28., péntek

Novemberi tűzzománc időpontok


Ismét lesz tűzzománc foglalkozás a Made by You-ban! Ezt most azért is hangsúlyozom ennyire, mert nyár óta nem volt, illetve a két novemberi időponton kívül már csak karácsony előtt lesz két alkalom. Így aki szeretne mostanában tűzzománc ékszert készíteni - akár már karácsonyra -, most érdemes lecsapnia a lehetőségre. :-) Más időpont biztos, hogy nem lesz ezen kívül, mivel kb 900 km-re odébb lakom eredetileg. Így ez a foglalkozás most tényleg speciális lesz.
Infó a szokásos:
A tanfolyamra a Made by You-nál tudtok jelentkezni telefonon, személyesen, mailben. A foglalás a tanfolyam díjának befizetésével válik véglegessé (1500 Ft), ugyanis maximum 10 fő vehet részt egy foglalkozáson - érdemes időben jelentkezni!
A tanfolyam díján felül azt kell kifizetni, amit megcsinálsz, az ár mérettől függően változik 500-2500 Ft között. Alapvetően ékszereket, hűtőmágnest készítünk, szabadon választott, ki mit, mennyit, stb. szeretne.
Minden infó megtalálható a tűzzománcos oldalamon, rengeteg fotóval, remek galériával. :-) http://theia.hu/Tuzzomanc/

A foglalkozás 3 órás, a végén teljesen készen vihetitek el az elkészült darabokat - vagyis mindent kiégetünk a foglalkozás alatt, a nyakláncokra lánc kerül, stb.
Helyszín
Made by You,
1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.
http://www.madebyyou.hu

Jelentkezés

mailben: info@madebyyou.hu
telefonon: 20/597-0893
vagy személyesen az üzletben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése