2011. február 28., hétfő

Heti fotó


Imádom ezt a fotót a rögtönzött joghurtos üveg vázával és a belógó villanykapcsolóval... :-)
Amennyire unalmas volt a január, a következő hónapok annyira pörgősek lesznek: elindult a német nyelvtanfolyam, mellette próbálok angolra is járni, rajz, tárgytervezés, lassan itt a mappaleadás is, vagyis nincs túl sok időm unatkozni.

Befejeztem a Barka horgolósulijában bemutatott sapkát (sajna most nincs ról fotóm), sőt, már készül a második, ezúttal ajándékba. Ha minden jól megy, talán kötő workshopra is sikerül eljutnom a közeljövőben, rendeltem csodás horgolós könyvet (amit még kinyitni sem nagyon volt időm), meg lesz Diana Mini lomo workshop is, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz!

Hamarosan pedig a blogot is át fogom alakítani: még nem döntöttem el, hogy a dizájnt is lecserélem, vagy csak a jobb oldali oszlopot teszem átláthatóbbá - az utóbbi lépésre mindenesetre hamarosan sort fogok keríteni.

2011. február 26., szombat

Márciusi tűzzománc időpontok


Márciusban két alkalommal jöhettek tűzzománc tanfolyamra: 9-én szerdán este 5-től 8-ig, illetve 20-án vasárnap 11:00-tól délután 2-ig.

A tanfolyam díja 1500 Ft (ha már voltál korábban foglalkozáson, csak 500 Ft), ezen felül amit elkészítesz (600-1700 Ft között az alap méretétől függően, az ár mindent tartalmaz). Ékszerzománcot használunk, például a képen látható csodálatos színekben. :-)

A fotó a tanfolyamon készült, sajnos fogalmam nincs, ki a készítő, de amennyiben magára ismer, feltétlen írjon!

További infó, egyéb részletek: http://tuzzomanc.theia.hu
Helyszín: Made by You, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.
Jelentkezés: mailben: info@madebyyou.hu vagy telefonon: 20/597-0893

2011. február 25., péntek

Bagoly


Mutatok másik képet is a baglyos medálról, viszont még mindig képtelen vagyok úgy fotózni, hogy látszódjon az üveg-szerű felület, mert vagy annyira becsillan, hogy a mintába zavar bele (ami adott esetben ugye a bagoly szeme, csőre, stb), vagy látszik a minta, de az üveges réteg nem. :-/

2011. február 23., szerda

Játék!


Az Urban:Eve bloggal közös nyereményjátékban vasárnap estig jelentkezhettek ezért az esernyős-felhős nemesacél fülbevalóért!

Klikk a további infókért és feltételekért a Facebook bejegyzéshez! :-)

2011. február 17., csütörtök

Kreatív társasjáték

Mi ez?
Egy rendszeresen jelentkező játék: adott témára készítenek a játékosok egy-egy alkotást. A téma lehetőleg kellően elvont, az erre adott válasz pedig tulajdonképpen bármi lehet. Lehet kísérletezni, új anyagokat próbálgatni, de lehet a már megszokott és ismert technikákat is alkalmazni.
A játék célja mindössze annyi, hogy kicsit más oldaláról fogjuk meg a tárgyalkotást, na és persze maga a játék, a kikapcsolódás, és egyben a kihívás izgalma. :-)
Egy-egy téma kivitelezésére 15 nap áll rendelkezésre.
Hogy lehet csatlakozni?
Írj egy mailt a cinnamoonn@gmail.com-ra, küldd el a blogod elérhetőségét, illetve írj magadról néhány sort. A játék feltétele rendszeresen frissülő saját blog, egyedi, kézműves/iparművész termékek készítése és a jó minőségű fotók (éles kép, semleges háttér, stb).

Akik játszanak:

Eddigi témák
#1 Az idei év Pantone színe, a lonc - itt megnézheted az alkotásokat!
#2 Tavaszvárás - itt a galéria
#3 Gyerekkori emlék - ide kattints a galériáért!
#4 Racycling - itt a galéria

Kreatív társasjáték / #1 Lonc

A Kreatív társasjáték rendszeres időközönként jelentkező játék: adott témára készítenek a résztvevők egy-egy alkotást.
A játékról itt tudhatsz meg többet.
Az első feladat az idei év Pantone színe, a lonc.

Eszterda párnája

Kwandera papírcipője


Mimóza nyaklánca

Ringu fülbevalója

Schall Eszter szülinapos mackója

Theia baglyos nyaklánca